Το CannabisHellas.com είναι μια διεθνής ιστοσελίδα που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των φίλων της κάνναβης.

Δεν προτείνουμε σε κανέναν να υιοθετήσει ή να μιμηθεί τις συνήθειες που ίσως αναφέρονται σε αυτήν την ιστοσελίδα .

Είμαστε κατηγορηματικά κατά των ναρκωτικών. Ευχή και στόχος μας είναι να καταφέρουμε να μειώσουμε την χρήση των ναρκωτικών μόνο στο επίπεδο που χρίζεται ως αναγκαία κατόπιν γνωμάτευσης από εξειδικευμένους ιατρούς .

Το CannabisHellas.com απευθύνεται μόνο σε ενηλίκους και σε άτομα με ώριμη σκέψη.

Απαγορεύεται κατηγορηματικά η πλοήγηση σε αυτή την ιστοσελίδα από άτομα κάτω των 18 ετών.

Αν νιώθεται προσβεβλημένος από το κάποιο περιεχόμενο του site μας θα χαρούμε να μας το αναφέρετε στέλνοντας ένα e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ.

Επίσης πρέπει να κατανοήσετε και να αποδεχτείτε τα παρακάτω προκειμένου να συνεχίσετε την περιήγηση σας στον συγκεκριμένο ιστοχώρο :

Το CannabisHellas.com σε καμία περίπτωση δεν διαφημίζει τη χρήση νόμιμων ή παράνομων ουσιών.

Είμαστε ΚΑΤΑ των ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ και αναγνωρίζουμε πως οι παράνομες αυτές ουσίες έχουν καταστροφικά αποτελέσματα τόσο για τον χρήστη όσο και για τους οικείους του !

Παρόλα αυτά διεκδικούμε, πάντα με νόμιμους τρόπους την αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου περί "ναρκωτικών" και συγκεκριμένα, τον διαχωρισμό από αυτά, των φυτών του γένους της κάνναβης και των ωφέλιμων παραγώγων της όπως η βιομηχανική, η κλωστική κάνναβη, καθώς και η φαρμακευτική κάνναβη.

Η πλειοψηφία των άρθρων που θα βρείτε μέσα σε αυτό το Portal προέρχεται από αναδημοσιεύσεις σχετικών άρθρων από τον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο. Αυτό σημαίνει ότι δεν ταυτιζόμαστε απαραίτητα με όλες τις απόψεις που έχουν αναρτηθεί ή αναφερθεί σε όλες τις ιστοσελίδες μας καθώς επίσης και από τους χρήστες που συμμετέχουν στην δημόσια διαβούλευση(forum) αυτού του ιστοχώρου.

Σκοπός μας είναι πάνω από όλα το "γενικό καλό" της κοινωνίας μας και η μείωση των βλαβών από τις τοξικές εξαρτήσεις.