Παρακαλώ όπως αναφέρεται απαγορεύεται η είσοδος σε αυτό το site από άτομα που δεν έχουν κλείσει το δέκατο-όγδοο έτος της ηλικίας τους καθώς και από όλους αυτούς που κατοικούν στην Ελλάδα καθώς εμπεριέχεται ι περιεχόμενο το οποίο είναι μη νόμιμο σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία.

weed

Η απαγόρευση που ισχύει για τα άτομα που δεν έχουν περάσει το δέκατο-όγδοο έτος τους υπάρχει για ευνόητους λόγους θα συνίσταται όμως επίσης το όριο αυτό να ητω έως και δώδεκα χρόνια μεγαλύτερο ανάλογα με το βαθμό ωριμότητας του κάθε ατόμου χρήστη.

Σίγουρα δεν υπάρχει κάποια μονάδα μέτρησης για το βαθμό ωριμότητας του καθενός μας , για αυτό το λόγο θα πρέπει να κάνετε ένα είδος αυτοκριτικής πριν προχωρήσετε παρακάτω

Τα ερωτήματα πρέπει να έχουν θετικές απαντήσεις

Γνωρίζω ότι με την χρήση της κάνναβης μπορώ να μεταπηδήσω σε άλλες ουσίες που είναι δυνατόν να καταστρέψουν τον εαυτό μου και τους τριγύρω μου.

Γνωρίζω ότι οι ουσίες που αναφέρονται σε αυτό το site είναι παράνομες για τις περισσότερος χώρες του κόσμου . όπως πιθανόν και η χώρα μου.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ.

Επίσης πρέπει να κατανοήσετε και να αποδεχτείτε τα παρακάτω προκειμένου να συνεχίσετε την περιήγηση σας στον συγκεκριμένο ιστοχώρο :

Το CannabisHellas.com σε καμία περίπτωση δεν διαφημίζει τη χρήση νόμιμων ή παράνομων ουσιών.

Είμαστε ΚΑΤΑ των ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ και αναγνωρίζουμε πως οι παράνομες αυτές ουσίες έχουν καταστροφικά αποτελέσματα τόσο για τον χρήστη όσο και για τους οικείους του !

Παρόλα αυτά διεκδικούμε, πάντα με νόμιμους τρόπους την αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου περί "ναρκωτικών" και συγκεκριμένα, τον διαχωρισμό από αυτά, των φυτών του γένους της κάνναβης και των ωφέλιμων παραγώγων της όπως η βιομηχανική, η κλωστική κάνναβη, καθώς και η φαρμακευτική κάνναβη.

Η πλειοψηφία των άρθρων που θα βρείτε μέσα σε αυτό το Portal προέρχεται από αναδημοσιεύσεις σχετικών άρθρων από τον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο. Αυτό σημαίνει ότι δεν ταυτιζόμαστε απαραίτητα με όλες τις απόψεις που έχουν αναρτηθεί ή αναφερθεί σε όλες τις ιστοσελίδες μας καθώς επίσης και από τους χρήστες που συμμετέχουν στην δημόσια διαβούλευση(forum) αυτού του ιστοχώρου.

Σκοπός μας είναι πάνω από όλα το "γενικό καλό" της κοινωνίας μας και η μείωση των βλαβών από τις τοξικές εξαρτήσεις.