Ένα ειδικά σχεδιασμένο μηχάνημα στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ χορηγεί μαριχουάνα, όπως ακριβώς ένα κουτάκι κόκα -κόλα!

Η χρήση μαριχουάνας στην πολιτεία της Καλιφόρνιας είναι νόμιμη με την χορήγηση σχετικής ιατρικήςhash συνταγής.

Η αγορά κάνναβης όμως, όπως γινόταν μέχρι σήμερα, ίσως αποτελέσει παρελθόν.

Tο ειδικά σχεδιασμένο μηχάνημα χορηγεί την ουσία, με την χρησιμοποίηση μιας "έξυπνης κάρτας" και το πάτημα ενός κουμπιού.

Aν η μηχανή εγκρίνει τα στοιχεία, μπορεί κάποιος να πάρει την ουσία με ασφάλεια και με άνεση...Όπως ένα κουτάκι κόκα-κόλα, αλλά με ιατρική συνταγή, περίπου 4 γραμμάρια.

Πρόκειται απλά για φαρμακευτική αγωγή. Την χρειάζονται ασθενείς, άρα θα χρειάζεται να μπορούν να την προμηθεύονται για κάποιο διάστημα.
schwarzeneggerPA_468x609
Ενώ η Καλιφόρνια και κάποιες άλλες πολιτείες χορηγούν νόμιμα κάνναβη, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση εξακολουθεί να την απαγορεύει.

Χρήστες μαριχουάνας όπως ο Ματ, παραδέχονται ότι τα μηχανήματα πώλησης μαριχουάνας, θα διευκολύνουν πάρα πολύ την συνήθεια τους.

Η Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών σκοπεύει να διεξάγει έρευνα στην περίπτωση που φτάσουν στα χέρια της συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τα σημεία που θα στηθούν τα νέα μηχανήματα. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Υπηρεσίας μάλιστα, ίσως υπάρξουν έφοδοι και τελικά κατασχέσεις των μηχανημάτων.

Με δεκάδες και πιθανόν εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες, η πώληση μαριχουάνας για ιατρικούς σκοπούς στην Καλιφόρνια ίσως αποδειχτεί εξαιρετικά επικερδής..
www.skai.gr